kolmapäev, august 29, 2007

Tegelikult oli enne Roomas käiku väga vahva ja eksootiline Notting Hilli karneval, mille pildirida tasuks kindlasti koos heliga vaadata. Katsetasin nimelt esimest korda korralikumalt oma uut ja väga poppi digidiktofoni. Väärt riist, loodan sellega tulevikus suuri tegusid teha.

Aga festival oli võimas! Esiteks tõestas, et ei tasu alati kaaskodanike kurbadest kogemustest ennast heidutada lasta. Majanaabrid nimelt pajatasid, et eelmisel aastal olevat karnevalitee ümber suured raudaiad püstitatud ja jahutavat jooki olnud suisa ilmvõimatu hankida. Kübarapaar pistis aga kosutavad õlled ilma probleemideta kotipõhja ja tantsis üheskoos põletava päikse käes kostüümide käes vaevlevate mustadega põnevate rütmide saatel kaasa tunde ja tunde.

Notting Hilli karneval on kindlasti mõnus suvine üritus, mida eestimaistelgi turistidel tasuks väisata. Rikkasse ja "poshi" linnakvartalisse pannakse kahel päeva jooksul ringiratast käima põnevaid muusikalisi palasid pakkuvad masinad ja fantaasiarikaste kostüümidega shokolaadinahksed asukad kunagise Briti Impeeriumi kõikvõimalikest sateliitriikidest. Multikultuursuse väljanäitus ja lihtsalt mõnus pidu... Soovitan soojalt!

Kommentaare ei ole: