esmaspäev, aprill 23, 2007

Kaardid nr 8-10


Jõudsin juba nukrutsema hakata kui posti pistetud ligi 20 kaardi asemele alla 10 ise saanud olin. Seda suurem oli üllatus, kui eelmisel teisipäeval korraga kogunisti 6 kaarti korraga leidsin, väga erinevad ja maailma erinevatest otstest.
Täna siis võtsin end viimaks kokku ja skännisin need sisse kah.

6 - Kuala Lumpurist, Malaisiast jõudis kaart kohale 17 päevaga. Nuruti sõnul on pildil olevad kaksiktornid pealinna suurim vaatamisväärsus, mida ma Malaisiasse sattudes kindlasti üle peaksin kaema. Let's wait and see...



7 - Kirik pole tõenäoliselt küll piiritaguse Peterburi kõige suurem pärl, kuid nostalgilisse meeleollu viis küll. 21-aastase Shakirafännist Angela meelest on see loomulikult maailma ilusaim paik, kuhu ta mind lahkesti külla kutsub. Läheks küll, ikka ja jälle, senised 2 sealveedetud nädalavahetust pole kindlasti olnud piisavad kõikide linna toredustega tutvumiseks.



8 - Soomlastelt tuleb palju-palju kaarte, mis õnneks alati üllatavad. Nendest paarist lumisest suusatamispildist piisab rohkem kui küll.

21-aastase raamatukogunduse tudengi Meeri kaart demonstreerib üsna hästi minu ettekujutust soomlaste huumorimeelest: pikaldane, muhe, üllatuslik ja vallatu.
Meeri käis eelmisel nädalal väikevennaga Tallinnas ja igatseb nüüd toonast mõnusat sooja kevadpäeva. Ausalt, mina igatsen ka...

Kommentaare ei ole: